© Essentiel

Zeg het met bloemen: zo draag je bloemenprints

Op en top girly girly of toch liever een subtiele ‘bloementouch’? Met deze tips draag jij een bloemenprint altijd perfect gestyled!

CityFashion

Flower power all the way

Draag je graag prints, dan hoef je geen seconde te twijfelen. Prints en zeker bloemenprints kun je dit seizoen naar hartenlust combineren. Wil je liever op veilig spelen, kies dan voor een kleedje of jumpsuit: zo hoef je niet te combineren met andere prints. Nog niet overtuigd? Ga dan voor een kleine, fijne print. Die valt iets minder op maar is daarom niet minder fleurig!

Romantisch boeket

Houd je van een girly girly look? Dan zijn bloemenprints in de vorm van een zwierig rokje of romantische off shoulder top zeker iets voor jou. Hier geldt maar één regel: combineer de print met een sober boven –of onderstuk, zodat het niet te druk wordt.

Houd er rekening mee dat (grote) prints ook volume creëren. Wil je je bovenbenen liever niet in de kijker zetten, dan draag je beter geen bloemenprint in de vorm van een broek. Een A-lijn rok die tot in je taille komt, kan dan weer wel.

Guns ’n roses

Gek van jeans én van bloemen? Bloemenprints kun je ook perfect rock chic dragen. Combineer je bloemenprint met een zwarte achtergrond voor wat meer edge. Of kies voor een bloemenapplicatie op je ripped jeans – een must voor 2017. Houd je je jeans liever clean, dan combineer je ze gewoon met een bomber jacket, mét bloemen, dat spreekt voor zich!

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer