©  AP

Ongezien! Gerwyn Price heeft genoeg van gejoel en zet hoofdtelefoon op: “Niet zeker of ik nog terugkeer naar WK darts”

In zijn kwartfinale op het WK darts tegen de Duitser Gabriel Clemens verscheen Gerwyn Price aan het begin van de vierde set plots met een hoofdtelefoon op. Hij had ook oordoppen in en wilde zich daarmee afsluiten van het joelende publiek, maar dat keerde zich nog meer tegen de nummer één van de wereld. Price verloor ook de vierde set, waarna de hoofdtelefoon weer uit ging. De frustratie bij Price zat achteraf zo hoog dat hij op Instagram twijfel zaaide of hij nog ooit aan een WK zal deelnemen.

Michael Van Damme

Gerwyn Price zit niet verlegen om provocaties en wordt vaker uitgejouwd door het publiek. Hij overwoog al voor zijn derderondeduel met Raymond van Barneveld een hoofdtelefoon op te zetten. Het is niet verboden, zolang er geen muziek op wordt gespeeld. Uiteindelijk haalde hij zijn koptelefoon toen niet boven, maar hij zei wel: “Ik weet nu in ieder geval dat als het in de toekomst weer uit de hand loopt, ik een plan heb om er iets tegen te doen.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Na de verliespartij tegen Clemens en alle commotie zaaide Gerwyn Price in volle adrenaline twijfel of hij in de toekomst nog aan het WK zal deelnemen: “Zo frustrerend. Je speelt het hele jaar door om je voor te bereiden op dit tornooi. Het voelt zo slecht dat men mij niet liet spelen, maar veel succes aan iedereen die nog in het tornooi zit. Niet zeker of ik nog ooit in dit evenement zal spelen.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Darts