Een brokstuk van een drone met een cynisch opschrift
Volledig scherm
Een brokstuk van een drone met een cynisch opschrift © Twitter

Russische drone met wrange nieuwjaarswens neergehaald in Kiev

De afgelopen dagen heeft Oekraïne weer verschillende zware Russische bombardementen te verduren gekregen. Oekraïners juichten vanaf hun balkons toen de Oekraïense luchtafweer Russische raketten en drones uit de lucht schoot. Op een neergehaalde drone stond een cynische boodschap.

14 reacties

  • Eddy Bruyndoncx

    1 jaar geleden
    Als Poetin zijn leger in Rusland was gebleven dan was er nu niets aan de hand , deze man is duidelijk ziek en zo zijn er nog die leiden aan grootheidswaanzin zoals China, noord Korea, Iran enz … daar zitten zotten aan de macht
  • Erwin Werwaarts

    1 jaar geleden
    De militaire invasie van Oekraïne was volgens poetin slechts een speciale operatie , maar geen echte oorlog . Doch in zijn nieuwjaarstoespraak noemt hij de Westerse sancties , als reactie op zijn invasie , wel een echte oorlog . Hoe ordinair .
  • Elisa deJong

    1 jaar geleden
    Poetin had al veel macht en diverse villa’s, waarom is hij op zijn oude dag niet gaan genieten van wat hij allemaal had, dan had hij meer respect dan nu van andere “grote namen”. Zo jammer, dat hij dat niet gezien heeft.
  • Bart Verwegen

    1 jaar geleden
    Gans de wereld ziet ervan af, enkel en alleen omdat één krankzinnige man geen gezichtsverlies wil lijden.
  • Erwin Werwaarts

    1 jaar geleden
    Door te beweren dat Oekraïne door het Westen gebruikt wordt "om Rusland te vernietigen" , stelt poetin wederom dat Oekraïne geen onafhankelijke staat met een eigen mening en keuze is . Niet alleen haar souvereiniteit , maar zelfs haar vrijheidsstrijd ontkent hij op die manier .