© Jan Van Roosbroeck

Middenschool Leopoldsburg haalt drie plaatsen in finale Natuur en Wetenschap

Zoals elk schooljaar neemt de Middenschool Campus Leopoldsburg (GO!) deel aan de wedstrijd voor Wetenschappelijke Uiteenzettingen van de vzw Natuur en Wetenschap. En deze keer is het meer dan prijs!

Jan Van Roosbroeck

Dat er dit schooljaar een gemotiveerde groep leerlingen aan de slag ging, blijkt uit het resultaat van de jury. Van de vijf mogelijke finaleplaatsen, behaalde de Middenschool maar liefst drie plaatsen. En dit op meer dan 100 inzendingen uit heel Vlaanderen. Louis Lambrechts maakte een werkje rond autisme, Ilias Mahassine maakte een werk rond het thema kanker. Beau Hannes en Rune Vandeven werkten tenslotte rond de vijf zintuigen. Alle leerlingen zitten in het tweede jaar methodeonderwijs.

De leerlingen bereiden zich nu voor op de finale die zal plaatsvinden op woensdag 17 mei in de gebouwen van BASF Antwerpen. Om hun mannetje/vrouwtje te staan in de finale, krijgen ze tips en advies van hun begeleidende leerkracht Bart Vangrieken. De directie en alle leerkrachten wensen de leerlingen veel succes.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer