Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Vast energietarief terug mogelijk bij Luminus: helft goedkoper dan in september

Mijnenergie.beNa maanden waarin de consument enkel voor variabele energietarieven kon kiezen, biedt Luminus nu opnieuw formules met vaste prijs aan. Die blijken de helft goedkoper dan in september. Maar doe je er goed aan van nu op dat aanbod in te gaan? Mijnenergie.be gaat het na.

36 reacties

  • Philippe Vanbelleghem

    1 jaar geleden
    vast contract aan € 0,14 per kwh , is nog altijd 3 x meer dan voor de oorlog , dit terwijl de groothandelsprijs op € 70 per MWH staat . Vanaf 1 april intekenen lijkt mij de beste optie aan 0,07. € 270 vaste vergoeding per jaar , waarvan € 110 om je gasmeter te huren , om te mogen verbruiken.
  • walter dierckx

    1 jaar geleden
    Ja en mensen zoals mijn schoonzoon die zonnepanelen heeft liggen en geen groen certificaten krijgt. Want veel mensen leggen nog de link zonnepanelen hebben is extra inkomsten maar dit is al enkele jaren afgeschaft. Maar luminus zou bij het verlopen van zijn contract wel meer dan 700 euro aanrekenen omdat hij zonnepanelen had met nog een anologe meter. Eerst smeert de overheid de mensen stroop aan hun baard voor zonnepanelen te plaatsen en nu word iedereen in de zak gezet.
  • Kris Beyers

    1 jaar geleden
    Gasreserves zijn nu nog gevuld tot na de winter, daarna kunnen ze niet meer volledig gevuld worden zoals voorheen. De gasprijzen stijgen dus pas na de zomer. Vanaf de lng terminals gebouwd zijn over 5 jaar, daalt de prijs terug licht. Wacht dus tot na de zomer en boek eventueel tot 4 maand vooruit. Simpel.
  • Johan Aerts

    1 jaar geleden
    Deze bende moet uitgeschakeld worden. Er moeten eerlijke energieleveranciers op de markt komen en in 2024 politiekers die er voor zijn burgers wil zijn.
  • François De Moor

    1 jaar geleden
    Wij kunnen die bodemloze put niet blijven vullen Kunnen wij niet aansluiten bij een Waalse maatschappij ? Terug een nachttarief en geen capaciteitstarief , van discrinatie gesproken !!!