Lottowinnaar in rang 1 denkt vooral aan (klein)kinderen

© vrs

Dagbladhandel Cluts in Tienen viert de winst in rang 1 van een Lottowinnaar eerder deze maand. Een 55-plusser mocht bijna 1,4 miljoen euro bijzetten op zijn rekening. Voor uitbater Guy Cluts is het al de zesde winnaar van het groot Lot. De winnaar zelf wil anoniem blijven.

vrs, stl

1.349.415 euro. Dat is het bedrag dat een winnaar in rang 1 op 11 maart won bij dagbladhandel Cluts in de Tiense Minderbroedersstraat. De man, een 55-plusser uit Tienen, wil anoniem blijven. Wel is van hem geweten dat hij graag steak met pepersaus eet, dat hij met zijn kleinkinderen liefst naar de film Teenage Mutant Ninja Turtles kijkt en zelf fan is van Gérard Depardieu. Het geld wil hij zo veel mogelijk opsparen voor zijn kinderen.

De winnaar speelt al jaren iedere week op de Lotto bij Cluts. Voor uitbater Guy Cluts (64) is het de zesde winnaar in rang 1 sinds hij de zaak 42 jaar geleden overnam van zijn ouders. Ooit won iemand 37 miljoen frank in zijn zaak. Cluts verwacht wel dat hij de volgende weken en maanden iets meer Lottobiljetten zal verkopen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen