Joyce De Troch doet boekje open over voormalige zakenpartner Dennis Black Magic: “Hij is de duivel”

Joyce De Troch kan niet verdragen dat Dennis Black Magic sinds de Zillion-film zo’n populair imago heeft. In Dag Allemaal haalt ze deze week hard uit naar ‘Broekaf’, zoals zij Dennis Black Magic noemt: “Hij is de duivel, een manipulator.”

POM

Joyce De Troch zegt dat ze iedereen wil waarschuwen niet in Dennis’ val te trappen. Zelf deed ze dat wel. Ze vertelt hoe ze zich in 2019 liet overhalen om met Dennis Black Magic de fameuze decadente Zundays-feestjes te laten herleven. Er werd een locatie afgehuurd, pornosterren ingevlogen en VIP-kaarten gedrukt. Maar het werd een immense flop, er kwam amper volk op af.

Ondanks die flop nam Joyce De Troch toch Dennis Black Magic in de arm voor haar een eigen versie van Onlyfans. Toen ze ontdekte dat hij vrouwen die geen seks met hem wilden hebben afdreigde, brak Joyce De Troch de samenwerking af. Na een ruzie daarover gooide Dennis Black Magic de telefoon neer en schreeuwde: “‘Bon, dan zal ik er alles aan doen om jouw leven kapot te maken.”

In Dag Allemaal vertelt De Troch nog dat Dennis Black Magic veroordeeld is tot het betalen van een schadevergoeding omdat hij haar ondanks een rechtbankverbod op sociale media bleef zwart maken. Ze vertelt dat hij ondertussen zoveel vijanden heeft gemaakt dat hij niet meer alleen durft buiten te komen: “Waarom denk je dat hij niet naar de première van de Zillion-film kwam? Uit schrik. Zelfs om een pakje sigaretten te halen heeft ‘Broekaf’ een kleerkast van een bodyguard naast hem lopen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer