Dana White en zijn vrouw Anne sloegen elkaar in het gezicht tijdens het nieuwjaarsfeest.
Volledig scherm
Dana White en zijn vrouw Anne sloegen elkaar in het gezicht tijdens het nieuwjaarsfeest. © RV/AP

MMA-baas Dana White niet zinnens op te stappen na slaande ruzie met eigen vrouw op nieuwjaarsfeest: “Ik word op een andere manier gestraft”

Meer sportDana White (53) is niet zinnens om na de ruzie met zijn vrouw Anne (53) op een nieuwjaarsfeestje zijn job als baas van de UFC, de grootste organisatie binnen de Mixed Martial Arts, naast zich neer te leggen. Want hij wordt al gestraft, zo zegt hij. Doordat de mensen nu anders naar hem kijken. “Voor de rest van mijn dagen moet ik op deze wereld rondwandelen met een etiquette op me gekleefd.”

23 reacties

  • Luc Hermans

    1 jaar geleden
    Hij had beter moeten nadenken, en zij had niet moeten slaan. Maar ja geld maakt gelukkig zeker.
  • nicky vandee

    1 jaar geleden
    Zal niet de 1ste of de laatste zijn, gebeurd meer dan je denkt
  • Ruben Beylemans

    1 jaar geleden
    Dat die vrouw ook maar gezond verstand gebruikt. Als je slaat ben je altijd fout en of je man of vrouw zijt dat maakt niet uit. Slaan is altijd een teken van onmacht.
  • ronny cuypers

    1 jaar geleden
    Hij heeft zichzelf verdedigd nadat hij zelf een klap kreeg. Prima. vrouwen zijn niks beter dan mannen.
  • Johanna Ruiter

    1 jaar geleden
    Ik kreeg een keer een klap van een man. Ik heb hem het ziekenhuis in geslagen. Mag dat dan wel? p.s; ik beoefen geen enkele vechtsport, ben slechts een oude vrouw die zich niks laat dicteren. Mannen die zo stoer zijn om een vrouw te slaan omdat ze hen verbaal niet aankunnen voelen zich onmachtig en zijn wel degelijk laf, zoals Nikki zegt. Je komt ooit in je leven de verkeerde tegen.