© RR

OPROEP. Wij zoeken het slechtste hotel ooit: deel jouw horrorvakantie met ons

Hasselt -

Op hotel, met eten en drinken zoveel je wil: het dromen naar de zomer kan beginnen. Maar: ook vakanties worden duurder. Ken jij de beste all-invakantie die toch betaalbaar is? Of heb jij ooit een horrorvakantie gehad, en wil je anderen behoeden om in dezelfde val te trappen?

Hanne De Belie

Alles wordt duurder: óok op vakantie gaan. Zowel de coronacrisis, als de energiecrisis hebben invloed op de prijzen van reizen. Niet alleen vliegtickets worden duurder, ook de prijzen van het verblijf - ver weg of dichtbij - swingen de pan uit. Torenhoge energiefacturen moeten betaald worden, winkelen wordt duurder. Maar die jaarlijkse vakantie wil je toch niet missen. Bij een all-in, inclusief dagelijks buffet en drankjes zoveel je wil, weet je de totaalprijs van je vakantie op voorhand. Biedt een all-invakantie de oplossing? Of net niet? En krijg je de nodige kwaliteit, als je voor de goedkoopste all-in gaat?

Omdat alles duurder wordt, is februari budgetmaand bij HBVL onder de noemer SOS Budget. Onze redactie plant vier weken lang reportages, interviews, tips en bruikbare informatie over datgene waarvan jij wakker ligt. En dat is ook van je vakantiebudget, zo blijkt uit een rondvraag van de redactie. Hoe kan je besparen op je vakantie, zonder in te boeten op kwaliteit? Wanneer kan je best boeken? En zijn all-invakanties een voordelige manier om op vakantie te gaan of net niet? Wij bieden hulp!

Ken jij dé all-invakantie die niet te duur is, maar toch kwaliteit biedt? Wat was jouw horrorvakantie, en wil je andere Limburgers behoeden om in dezelfde val te trappen? Was het eten vreselijk, liepen de kakkerlakken rond op de kamer, was het personeel onvriendelijk of het zwembad vuil? Had jij de slechtste all-inclusive ooit? Laat het ons hier weten, en deel je ervaringen met andere Limburgers.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer