De voordeur van het pand in de Deken de Winterstraat werd opnieuw compleet vernield door de knal.
Volledig scherm
PREMIUM
De voordeur van het pand in de Deken de Winterstraat werd opnieuw compleet vernield door de knal. © Marc De Roeck

“Sommige buren zeggen al dat we in de ‘Bomstraat’ wonen”: achtste explosie in zelfde straat in Berchem geeft buren kopzorgen

Antwerpen/MerksemIn de nacht van maandag op dinsdag was het opnieuw prijs. De bewoners van de Deken De Winterstraat in Berchem werden nog maar eens uit hun slaap gerukt door een vuurwerkexplosie bij het pand van de beruchte familie El H. Na acht aanslagen in hun straat, beginnen sommige buren toch met ‘den bibber’ te zitten. “Zij zitten ondergedoken en wij zitten met de last", klinkt het.

  1. Dennis ‘Black Magic’ blijft in de cel in afwachting van proces in beroep na veroordeling voor verkrachting: “Kans op recidive is té groot”

    Dennis ‘Black Magic’ blijft in de cel in afwachting van proces in beroep na veroorde­ling voor verkrach­ting: “Kans op recidive is té groot”

    Dennis ‘Black Magic’ Burkas (49) blijft voorlopig aangehouden, dat heeft de Kamer van Inbeschuldigingstelling maandag beslist. De voormalige pornoproducent tekende recent beroep aan tegen zijn veroordeling. Twee weken geleden kreeg Burkas een celstraf van zeven jaar voor de verkrachting en aanranding van acht vrouwen, waarna hij onmiddellijk werd aangehouden. “Hij is erg teleurgesteld met de beslissing, maar we respecteren de beslissing van het hof”, aldus zijn advocaat.
    Antwerpen
  2. Tienduizend hoogtemeters, 350 kilometer non-stop: Antwerpse sportcoach Elias (32) verlegt alwéér zijn grenzen voor chronisch zieke kinderen
    PREMIUM

    Tiendui­zend hoogteme­ters, 350 kilometer non-stop: Antwerpse sportcoach Elias (32) verlegt alwéér zijn grenzen voor chronisch zieke kinderen

    Zestien uur op de klimfiets voor het goede doel: daar had de Antwerpse sportcoach Elias Renard (32) zaterdag op gerekend. Het werden er dik negentien op de flanken van de Col du Rosier, een kuitenbijter van 4,4 kilometer die we kennen van Luik-Bastenaken-Luik. “Ik heb zwaar afgezien, ik had het koud in de afdalingen en mijn eten kwam geregeld ‘naar boven’. Gelukkig had ik fantastische supporters.” Check: de 10.000 beoogde hoogtemeters zijn afgevinkt.
    Antwerpen