BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Nainggolan neemt afscheid van Antwerp: “Zo triest dat het op deze manier moet eindigen”

AntwerpRadja Nainggolan (34) heeft op Instagram officieel afscheid genomen van Antwerp. Speler en club gingen in onderling overleg uit elkaar na een reeks fratsen van de middenvelder. Nainggolan baalt van de manier waarop het verhaal ten einde is gekomen, maar wenst zijn ploegmaats wel nog succes. “Blijf pushen om play-off 1 te halen.”

28 reacties

  • Johan Janssen

    1 jaar geleden
    Bedankt Radja met u in de basis hebben we dit seizoen alles gewonnen, spijtig zijn er vele blind voir de echte leider op het veld. Bedankt dat je weer voetbal in de ploeg bracht. Het beste en hopelijk een club met een goed dak.
  • jan van eyndhoven

    1 jaar geleden
    Iets meer plichtbewust zijn had voor dat riante loon wel op zijn plaats geweest Heeft toch ook een beetje voorbeeldfunctie voor jeugd spelertjes Heeft mij op het veld ook wel teleurgesteld
  • Harry Vankrinkelen

    1 jaar geleden
    Met een riant loontje van 2 miljoen per jaar had ge wat meer respect getoond t.o.v. werkgever die je die kans nog geboden heeft, vlieg Ronaldo maar achterna want daar kunt ge nog wat gaan schrapen alvorens je op pensioen gaat!
  • Laurent Vanempten

    1 jaar geleden
    Objectief beoordeeld buiten zijn fratsen : hij heeft gewoon ondermaats gepresteerd in anderhalf jaar JPL. Dit zou de grootste reden moeten zijn voor de ontbinding van zijn contract. Er zijn nog wel heel wat profs die geregeld te hard rijden etc. Maar die presteren doorgaans wel op het terrein. Tot nu toe is Alderweireld de enige "gouden duivel" die rendement haalt in de JPL.
  • eric brack

    1 jaar geleden
    Jammer dat je als goede voetballer jezelf je ruiten hebt ingegooid. Ik had persoonlijk gehoopt dat hij zich zou hebben herpakt want hij kan goed voetballen.