De eerste dag van de solden in Antwerpen
Volledig scherm
PREMIUM
De eerste dag van de solden in Antwerpen © Jan De Meuleneir / Photo News

Tot wel 90 procent korting: onze reporter ging op soldenjacht en vond deze waanzinnige deals

Sneakers voor 40 euro in plaats van 110 euro. Een hemd voor 19 euro in plaats van 89 euro. Een winterjas voor 20 euro in plaats van 59 euro. Haast u naar de winkels, want die gooien op de eerste soldendag meteen alles in de strijd met hoge kortingen. Onze reporter zocht uit waar je momenteel de beste deals vindt: “Voor de eerste keer geven we 90 procent korting”, zei de verkoopster.

42 reacties

  • Gerd Van Hoof

    1 jaar geleden
    Ik denk dat veel mensen niet beseffen hoe zwaar de zelfstandigen het nu hebben. Ik vrees dat er veel hun deuren moeten sluiten en dan is het gedaan met 'gezellig gaan shoppen'. Klaag maar veel op die mensen, ik heb er medelijden mee. En nee, ik ben niet zelfstandig maar op pensioen.. Maar ik ken wel de klappen van de zweep.
  • Nico Herbots

    1 jaar geleden
    Wij kopen zelden nieuwe kledij, alleen als het echt nodig is en dan bij voorkeur in de solden en liefst fatsoenlijke kwaliteit, zodat het weer vele jaren mee kan. Zo heb ik altijd al gewinkeld, lang voor er sprake was van corona of crisis. Of ik in of uit de mode ben, interesseert me geen donder. Moet vreselijk zijn als je je dat moet aantrekken. Als ik wat centen over heb, ga ik liever gezellig met het gezin een weekendje weg. Spullen kopen vind ik niks aan.
  • emiel wouters

    1 jaar geleden
    dan is dit nog 10% duurder dan de prijs die er voordien opstond en hebben ze buiten de winst van 31ù en nu nog die 10% bij. Want weten wij wel hoeveel dit kleedje of jasje stond geprijsd de week daarvoor? Dan weten wij al genoeg dat die - % er niets meer toedoen en van geen belang zijn. Als je je geldbeugel dicht houdt dan doe je een grote besparing. ALLEEN DAN.
  • Marianne Van den Lemmer

    1 jaar geleden
    In plaats van solden te gaan kopen, kijk ik eerst in mijn kleerkast en schoenenkast (waarom zijn die toch zo vol?) Ik vind dan dingen waarvan ik vergeten was dat ik ze had : schoenen bvb. die me prima passen. Kleding die niet meer goed past, of die ik een beetje beu ben : die geef in aan vriendinnen, en zij geven 'nieuwe' spullen aan mij. Ik geef al jaren bijna niets meer uit, zeker niet in soldentijd, want dat is dikwijls echt rommel.
  • Andre Aelbrecht

    1 jaar geleden
    Als iets te mooi is om waar te zijn is het meestal ook niet waar......