KIJK. “Of ik blijf als we degraderen? Nee”: Ruud Vormer goudeerlijk op eerste (uitgeregende) werkdag bij Zulte Waregem

BELGISCH VOETBAL“Fantastisch, mooie eerste dag.” Ruud Vormer kan er nog mee lachen. Z’n eerste training bij Zulte Waregem is een uitgeregende, maar de Nederlander is al lang blij binnenkort weer aan spelen toe te komen. Hij kijkt ernaar uit om zijn nieuwe werkgever te helpen in de strijd tegen de degradatie, maar als dat foutloopt trekt hij de deuren van de Gaverbeek wel al na een half seizoen achter zich dicht.

37 reacties

  • dretie munkies

    1 jaar geleden
    Met het trio Vossen - Vormer - Brüls moet het Essevee wel lukken om in eerste te blijven. Hopelijk komende zondag daar al een voorsmaakje van
  • Nico De Ridder

    1 jaar geleden
    No sweat no glory Deze zin past alleen bij Ruud Vormer .Een club speler zoals er niet veel meer zullen komen. Je ziet hoe het stilaan bergaf gaat met Brugge , ze teren steeds nog op de mooie wedstrijden in de Champions Leage. In competitie nog geen enkele goeie wedstrijd gezien , het voetbal in niet om aan te zien .Club onwaardig .
  • Tamara Thys

    1 jaar geleden
    In een ploeg die zwalpt in de Jupiler League had ie zowiezo in de kern moeten zitten en invallen. Zal zijn nut wel bewijzen bij Zulte. Had goed van pas kunnen komen bij Club voor en na de winterstop!! Succes Ruud
  • Gunther Persoon

    1 jaar geleden
    Top kerel …
  • Filip De Cock

    1 jaar geleden
    Dag Ruud. Dank je wel voor alle fantastische momenten, je traptechniek, je inzet en drive. Jij bent voor mij de verpersoonlijking van de wederopstanding van Club als absolute topploeg. Een Club legende in het rijtje van Cools, Lotte, Simons. Ik ga je missen, Captain. Veel succes bij Essevee.