Guti (links) verdedigde Eden Hazard na kritiek op zijn optreden in de Spaanse Copa del Rey.
Volledig scherm
Guti (links) verdedigde Eden Hazard na kritiek op zijn optreden in de Spaanse Copa del Rey. © El Chiringuito/AP

“Hij liep amper, het was alsof het hem niet kon schelen”: rechtstreekse tegenstander hard voor Hazard, maar clublegende Guti springt in de bres

VoetbalAls zelfs een nobody en voormalig fan uit de Spaanse vierde klasse zich kritisch toont. Eden Hazard werd na een teleurstellend optreden van Real in de beker opnieuw door de mangel gehaald in de praatshow ‘El Chiringuito’. Gelukkig nam clublegende Guti de verdediging op zich. “Ancelotti maakt het hem natuurlijk ook niet gemakkelijk.”

19 reacties

  • Danny Baillien

    1 jaar geleden
    Als ik Eden was dan had ik al heel lang voor een andere club gekozen. Waarom blijf je daar ook? Real denkt dat ze nog steeds de grootste club van de wereld zijn met miljarden schulden. Moesten geschorst worden wegens oneerlijkheid in vergelijking met alle clubs die wel een degelijk beleid voeren.
  • Tom De Ketelaere

    1 jaar geleden
    Topvoetballer maar geen topsporter. Dit is de samenvatting van Eden
  • Karel Bellen

    1 jaar geleden
    Inderdaad hij mist de mentaliteit om zijn best te doen. Hij laat het allemaal een beetje hangen, daarom geeft hij de indruk of het hem allemaal niet meer interesseert. Zijn overbetaald loon blijft hij toch krijgen. Daarom is hij heel waarschijnlijk gestopt bij de Rode Duivels, voor dat beetje zakgeld dat hij dan krijgt.
  • Bella Jo

    1 jaar geleden
    Waarom zou Hazard het winnende lotje van de loterij moeten weggooien?
  • Staf Marien

    1 jaar geleden
    Hij moest normaal al lang bij een andere ploeg zitten maar zijn riant loon bind deze poenpakker nog even bij Real