Eurosport/Photo News
Volledig scherm
© Eurosport/Photo News

Van der Poel wil zondag gewoon starten in Zonhoven, ploeg weet nog niet of dat zal lukken

VeldrijdenHet beloofde duel tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel in Koksijde duurde slechts dertig minuten. Toen Van Aert op één ronde twintig seconden wegreed, stretchte Van der Poel twee keer de rug: “Mijn rug deed veel pijn.” Gezien zijn recent verleden gaan alle alarmbellen af.

55 reacties

  • Gino Van Laetem

    1 jaar geleden
    Mijn gedacht is dat hij zich aan het sparen is voor de kampioenschappen. Is ook gewent van de beste te zijn maar is het niet meer. Dat werkt ook in zijn kopje.
  • leen hanssens

    1 jaar geleden
    De ene dag zijn het de benen, de andere dag de rug. Waarom nog rijden?
  • Dirk Soeters

    1 jaar geleden
    Hij zal er voor de rest van zijn leven last van blijven hebben ! Dat weet ik maar al te goed !
  • Kim Jaspers

    1 jaar geleden
    Op een bepaald moment zegt het lichaam stop.. en dat is bij MVDP al een aantal keren het geval geweest.. en toch wil hij niet luisteren..
  • eric sels

    1 jaar geleden
    VDP is ,een uitzonderlijk goede renner net als Wout. Het enige verschil zit hem in het feit dat hij oh zo moeilijk kan toegeven dat Wout momenteel beter is. Altijd wel iets, hij had de benen niet, hij heeft rugpijn, hij maakt een slippertje, hij schiet uit zijn pedaal, Wout daarentegen zegt direct dat VDP beter was en dat hij het tempo niet aankon. Ik heb VDP nog nooit horen zeggen Wout was vandaag beter. Dat is het enige verschil toegeven dat een ander beter is.