Reuters/Getty
Volledig scherm
© Reuters/Getty

Cocaïnegebruik, ontmaagding en 25 ‘kills’ in Afghanistan: biografie ‘Reserve’ van prins Harry nu helemaal gelekt

Royalty‘Reserve’, de autobiografie van prins Harry, verschijnt officieel pas op dinsdag 10 januari, maar toch wordt de inhoud van het boek nu al gelekt. In enkele Spaanse boekenwinkels lagen de memoires van de hertog van Sussex vandaag al even in de winkelrekken, en het Britse ‘Sky News’ kon zo een kopie bemachtigen. De eerste details zijn best spraakmakend. Zo heeft de echtgenoot van Meghan Markle het niet alleen over fysiek geweld van zijn broer William, maar ook over cocaïnegebruik en een bezoek aan een medium, die hem een boodschap van zijn overleden moeder gaf. Volg alle ontwikkelingen hieronder in onze liveblog.

31 reacties

  • christianne bruyland

    1 jaar geleden
    Mij kom je niet vertellen dat je in het leger geen mogelijkheid hebt om psychologische bijstand te krijgen? t' Zal wel niet, maar hopelijk flopt het boek.
  • Inge Verbist

    1 jaar geleden
    Alsof iedereen perfect is. Iedere familie maakt al eens ruzie maar legt het gewoonlijk bij ipv naar de boekskes te lopen om gelijk te krijgen. Dat noem ik kinderachtig ipv volwassen. Grow up, Harry! Meghan helpt je niet, ze melkt de situatie uit om eigen gewin. Ocharme die kindjes, die zullen nu al de dupe zijn van de vete die hun vader en moeder veroorzaken met de Britse familie. En dan te weten dat Harry met William en Kate en hun kinderen zo'n goede band had, tot Meghan in the picture kwam.
  • christian demeester

    1 jaar geleden
    Hij zou van mij Persona non grata worden en de VK nooit meer binnen mogen.
  • Maaike peyskens

    1 jaar geleden
    Eindelijk het ware gezicht zien achter de muren van de britse royals, opvoeding, manipulaties, Jong zijn moeder verloren door paparazzi's en haar ongelukkig leven aan de zijde van een man met hoogwaanzin. Lang werdt er beweert dat Harry zijn zoon niet zou zijn! En altijd op d achtergrond van .. Wie wil nu in zo een huishouden blijven wonen dan idv je geluk vinden die je gelukkig maakt en voor haar veiligheid remember Diana, en racisme binnen die kring. En het lef heeft om te vertrekken.
  • Tony Boelen

    1 jaar geleden
    Rijk volk heeft ook zo zijn problemen.