Evenepoel.
Volledig scherm
Evenepoel. © VTM en Photonews

'Less is more' in 2023 voor Remco Evenepoel, maar wel met één grote, heldere ambitie: “Overal winnen of podium rijden”

WielrennenPlopperdeplopperdeplop! Wat blinkt Remco Evenepoel (22) in zijn vel, zeg. Relaxt, blakend van zelfvertrouwen en gezond ambitieus diende de wereldkampioen zich aan op de troepenschouw in Plopsaland De Panne, voor een kwart eigendom van Soudal-CEO Vic Swerts. “Ik start in 2023 overal met het doel om te winnen of een podiumplaats te bemachtigen.” Een inkijk op Remco’s plannen en ambities. Met voorlopig slechts 8 koersdagen in België en een Giroploeg op een succesvolle Vueltabasis.

4 reacties

  • Rik Van loocke

    1 jaar geleden
    Veel succes gewenst voor de ganse ploeg, maar zeker voor Patrick Lefevere, hij doet het toch maar weer, hopelijk Kan hij met Remco ooit de Tour winnen, dat zou de kers op de taart zijn .
  • william De Ruyck

    1 jaar geleden
    👍👍👍👏👏👏🤗🤗🤗👌👌👌en succes 🍀
  • Yves Gysel

    1 jaar geleden
    Dik verdient ook. Talent gekoppeld met de juiste mentaliteit en werklust, daar houden de mensen van. Ook de manier waarop hij koersen wint, is eigenlijk ongezien. Gewoon wegrijden op 30 kilometer van de finish en winnen.
  • adri zuiderwijk

    1 jaar geleden
    Heerlijk om daar het seizoen te starten en geëerd te worden met een rugzak vol prijzen tussen twee grote voetbalploegen, nu al een legende en zou ons niet verbazen mocht hij de 1e helft in het doel staan.. veelzijdig als hij is.