column Jan Segers
Vladimir Poetin
Volledig scherm
PREMIUM
column Jan Segers Vladimir Poetin © HLN

COLUMN. Staakt-het-vuren? Het voorstel van Poetin is doorzichtiger dan de jurk van Rita Ora op de Fashion Awards

“Een sloopkogel, ergens tussen de puinhopen van ellende die hij in 2022 heeft aangericht.” Ziedaar de nieuwjaarswensen voor Vladimir Poetin van columnist Jan Segers. “Staakt-het-vuren? Het voorstel van Poetin is doorzichtiger dan de jurk van Rita Ora op de Fashion Awards.”

11 reacties

  • Emiel Van Roost

    1 jaar geleden
    Hopelijk slagen ze er in Rusland vlug in om die moorddadige bloedhond Putin weg te zuiveren.
  • wim CLAES

    1 jaar geleden
    Putin interesseert zich geen bal in dat voorstel, het is een farce om hem af te schilderen als de goeie. Nu kan hij tegen de Russen zeggen/ kijk, ik ben voor de vrede,zij hebben geen interesse. Dat men daar überhaupt in trapt.en mocht hij toch 2d dagen vastgekregen hebben, had dat niks veranderd aan de oorlog. Alleen wat minder lawaai!
  • Hans Geeraerd

    1 jaar geleden
    Mocht ik zelenski zijn ik zou tot op bepaalde hoogte meegaan met dat staakt het vuren. En dan toeslaan als weer alle Russische soldaten massaal hun gsm boven halen. Al verdienen die jongens die gemobiliseerd zijn door die gek in het Moskouse 'leugenpaleis' nu ook niet.
  • Jef joossens

    1 jaar geleden
    Fantastich verwoord. Heb het met veel plezier gelezen. Mooi werk van Jan.
  • Martin Maebe

    1 jaar geleden
    Putin kondigt een tijdelijke wapenstilstand af en hoopt dat Zelensky hem daarin volgt. Zo krijgt hij 36 uren de tijd om zijn troepen aan het front massaal te bevoorraden met munitie zonder beschoten te worden. Je moet al een oen zijn om dat niet in te zien.