De basiself van Club die met 0-4 ging winnen in Porto.
Volledig scherm
PREMIUM
De basiself van Club die met 0-4 ging winnen in Porto. © Photo News

Niet enkel Skov Olsen zit in een dip: hoe Club collectief wegzakte sinds die magische avond in Porto

Club Brugge“Sommigen moeten hun Champions League-niveau terugvinden”, beseft Vincent Mannaert. Van de wereldploeg die met 0-4 won in Porto naar het zootje dat daar met kerst nog van overbleef. Skov Olsen zit in een dip, maar hoe verging het de anderen sinds het exploot in Porto?

9 reacties

  • Tony Salta

    1 jaar geleden
    De supporters van Brugge denken dat ze topspelers hebben.zelfd de b ploeg is beter dan de a ploeg.ik lees hier dat ze met deze ploeg een straat verder kampioen moeten worden. Zelfs Genk die al hun beteren spelers verkoop is een straat lengte beter dan Brugge.nu zie maar als een Mignolet geen geluks ballen niet uit het doel haald ,het ploegje als een kaart in elkaar zakt.stel echt niets voor.
  • Maxime Vanmaercke

    1 jaar geleden
    Willen, het klopt. De voetballers moeten het doen en niet sommige amokzaaiers naast het veld.
  • Sven Celeyn

    1 jaar geleden
    In elke linie ontbreekt er een goede speler met snelheid en goede passing. Defensieve centrale verdediger met snelheid naast Brandon, een snelle middenvelder met diepgang en type Boniface die links en rechts openingen maakt met inzet geen zoutpilaren zonder techniek overbetaald zoals Boyata, Vanaken, Yaremchuk. Mannaert weet het niet meer. Nu mr nobody die niks van Club afweet. De topjeugd loopt weg De Cuyper, Mbamba, Openda, Arne Engels,...waarom werd geen overgangsfase dit jaar gemaakt?
  • Johan Swinnen

    1 jaar geleden
    Hoefkens ligt gewoon mee aan de basis. Zijn defensieve vervangingen zijn een ramp en zijn opstellingen , tja , ieder zijn mening natuurlijk , maar ik heb Buchanan bij Canada nog niet op de rechtsachter zijn spelen en zo zijn er diverse rariteiten
  • Conny De Rycke

    1 jaar geleden
    Teveel vedetten, te weinig inzet. Zouden normaal met een straatlengte voor kampioen moeten spelen. Nu wordt het nog harken om PO1 te halen