Kerstdecoratie in promo.
Volledig scherm
Kerstdecoratie in promo. © Belga

PROMOJAGERS SUPERTIP. Kerstballen voor een vijfde van de prijs: “Koop nu al je decoratie voor volgend jaar”

De gezellige kerstperiode met lichtjes, versieringen en glühwein is voorbij. Spijtig, maar dat wil wel zeggen dat winkels nog snel van hun kerstversiering af willen. Dit gaat gepaard met enorme kortingen. “Je slaat nu best al kerstversiering in voor volgend jaar”, geeft Gunther Devisch mee van Promojagers. De leden van Promojagers België - die de strafste acties met elkaar delen - maken van kerstballen en versieringen in verschillende winkels hun supertip van deze week.

5 reacties

  • Rody Franks

    1 jaar geleden
    Dus als we allemaal eens een jaartje overslaan, kunnen we vanaf dan ieder jaar de kerstballen van het jaar ervoor kopen aan 20% van de oorspronkelijke prijs, toch? En dan nog blijft het weggesmeten geld.
  • nicole desseyn

    1 jaar geleden
    Ik heb 10 jaar geleden een doos zilveren kerstballen gekocht en die zijn nog altijd in de mode zal zeker nog 10 jaar meegaan
  • Liesbeth Cuppens

    1 jaar geleden
    Pas op met ingaan op promokoopjes. Ikzelf heb jarenlang kerstkaarten en -papier en gekocht in januari wegens afgeprijsd. Nu heb ik een verzameling van 65 kaarten en 5 rollen papier. Mijn verzameling weggooien doe ik niet. Vanaf nu krijgt iedereen een retrokaart. Verouderde tekeningen mss, maar daarom niet onbruikbaar als kerstkaart.
  • Jozef Vermeulen

    1 jaar geleden
    Ik spaar 100% uit door geen nutteloze kerstboom te zetten.
  • Marie Rose Van der Haeghen

    1 jaar geleden
    Geen kerstballen kopen is nog goedkoper .