©  BELGAIMAGE

Duel met Belgisch randje tussen RKC en Heerenveen blijft doelpuntloos

Het Belgisch getint duel tussen RKC en Heerenveen is zaterdag op de vijftiende speeldag van de Eredivisie scoreloos gebleven (0-0). De bezoekers domineerden beide helften in balbezit en kansen, maar de overwinning mee naar Friesland nemen lukte evenwel niet.

Bron: BELGA

Bij de thuisploeg maakten Thierry Lutonda, Dario Van den Buijs en Shawn Adewoye van bij de aftrap hun opwachting in de achterhoede, terwijl bij de bezoekers Anas Tahiri een basisplaats kreeg op het middenveld. Het kwartet speelde 90 minuten mee. Zakaria Bakkali en Sebbe Augustijns vielen nog in bij RKC en ook Antoine Colassin pikte enkele minuten mee bij Heerenveen.

In het klassement van de Nederlandse eerste klasse vatten Heerenveen en RKC respectievelijk post op de achtste en negende plaats, met 24 en 18 punten.