Scott Parker schreeuwend en balend
Volledig scherm
Scott Parker schreeuwend en balend © Belga
KRC Genk GNK
3
EINDE
1
Club Brugge CLU
  • 25' Goal Carlos Cuesta
  • 67' Goal Paul Onuachu
  • 81' Goal Bryan Heynen
  • Hans Vanaken Goal 21'

Debuut in mineur voor Scott Parker, die tienkoppig Club ziet verliezen en Genk 15 punten ziet uitlopen: “We zullen alleen maar beter worden”

Twaalf punten zijn er vijftien geworden. Racing Genk pakte vanmiddag de scalp van Club Brugge, dat dus ook bij het debuut van coach Scott Parker verloor. Blauw-zwart blijft zo achter met een magere zes op achttien, terwijl de Limburgers zich optimaal herstelden van de nederlaag in Kortrijk.

125 reacties

  • Ferdinand Drees

    1 jaar geleden
    Brugge zal nog wel even een probleem hebben, vooral met hun verdediging en het feit dat Mignolet sedert vorig jaar zijn topniveau niet meer haalt, het eerste doelpunt was voor hem en zou er twee jaar geleden niet gekomen zijn. Wat Sylla betreft vrees ik dat dat een groot probleem is, hij mag dank u zeggen aan de scheidsrechter of het was (terecht) rood geweest met minstens drie wedstrijden ipv nu een.
  • Filip Van de Weyer

    1 jaar geleden
    Sylla sterke verdediger , maar nog wat jong , moet leren rustig te blijven in zo een situatie en dan word dat een echte topper . Maar de scheids en de tegenstander hebben sylla ook,steeds zitten uitdagen ...
  • Kurt Van Sande

    1 jaar geleden
    Volgens mij zitten ze in Brugge met een probleem in de kleedkamer. De speler Vormer was niet meer nodig maar de mens/leider des te meer. Individueel goede spelers maar van een team is geen sprake. Vertrouwen… als je er als prof niet in slaagt om vanop 10 meter van het doel een bal tussen de palen te mikken dan zou je van schaamte onder het gras moeten kruipen. Ook de reactie na deze missers de arrogantie druipt er vanaf. Een ploeg koop je niet, die wordt gesmeed door de onderlinge vriendschap!
  • jan boden

    1 jaar geleden
    Parker had kunnen voorzien dat Sylla nog een tweede kaart zou pakken dus had hij hem er bij de rust moeten afhalen. Dat zijn situaties waarbij je als trainer een verschil kunt maken en die heeft Scott alvast laten liggen. De Belgische competitie is verraderlijk omdat je tegen gelijk wie kan verliezen. Of een Engelse coach het hier kan maken zal nog moeten blijken.
  • johnny palmaers

    1 jaar geleden
    Ik denk dat Parker hen wel in de top 8 kan houden. De play-offs van plaats 5 tot plaats 8 zijn toch ook leuk, én er hangt een Europees ticket aan vast. Bluv'n Goan!