Sammy Mahdi.
Volledig scherm
PREMIUM
Sammy Mahdi. © Jelle Vermeersch

INTERVIEW. CD&V-voorzitter Sammy Mahdi intiem: “Ik was 18 toen ik tegen mijn kameraden zei ‘ik wil 2 kinderen voor ik 25 ben’. Ik ben 34, ik heb ze nog altijd niet”

Waar je Sammy Mahdi ziet, zie je zijn hond Pamuk. Dat hij ook een lief heeft, is minder bekend. Noch dat hij snakt naar een nageslacht. “Ik denk dat mannen, net als vrouwen, een biologische klok hebben. Bij mij tikt ze.”

9 reacties

  • Mireille Marie Pissens

    1 jaar geleden
    Awel! Ik vind je psychologie des levens een mooie les! ik ben niet van de CD&V maar respecteerd ieder zijn keuze, maar ik heb je eigenlijk hier ontdekt in dat kleine interview en, bedankt voor wie je bent ! Succes in je verdere leven Sammy Mahdi.
  • Hans Andersen

    1 jaar geleden
    CD&V, niks aantrekkelijks of sexy aan, niet aan de partij en niet aan zijn leden.
  • Guido Verlinden

    1 jaar geleden
    Die hebben we zeker niet nodig.!
  • Yolande MARIS

    1 jaar geleden
    De trado's moeten noodgedwongen zeemzoete of arme donder verhaaltjes opvoeren en aan spelletjes meedoen om stemmetjes te ronselen .Bekwame politici die een herverkiezing afdwingen met goed bestuur zijn tegenwoordig ver te zoeken.
  • Maurice Van der Leene

    1 jaar geleden
    Zeg nu eens eerlijk met wat voor dingen willen jullie toch altijd in de belangstelling staan? Dat interesseert de burger gene zak of u nu wel of geen of 2 of 10 kinderen wilt? het eerste wat ons interesseert is dat jullie politiekers hun job waar jullie tenslotte veel te veel voor betaald worden dan ook jullie job naar behoren doet en niet dagelijks met dergelijke dingen in het nieuws komen met dingen die niets met politiek te maken hebben?