Onze chef voetbal analyseert de topper tussen Genk en Club Brugge.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze chef voetbal analyseert de topper tussen Genk en Club Brugge. © Photo News

Onze chef voetbal ziet Club Brugge tegen een kloof van vijftien punten aankijken: "Club moet de Mount Everest over”

De zorgen bij Club Brugge na de topper tegen Racing Genk zijn er niet kleiner op geworden. Nieuwbakken coach Scott Parker moet de landskampioen stilaan door het hooggebergte gidsen, dat terwijl Racing Genk fluitend verder wandelt. Onze chef voetbal Niels Poissonnier: “Club heeft omzeggens een mirakel nodig om nog kampioen te worden.”

18 reacties

  • eric debanne

    1 jaar geleden
    Ge kunt niet ieder jaar kampioen worden eh ...! Gewoon blijven supporteren wanneer het minder gaat ( dat zijn dan de echte trouwe fans eh ) Genk is nu de beste ploeg uit de competitie met union erachter...! Wij moeten proberen die 2e plaats te krijgen maar zal geen makkie worden
  • Geert Van Laecke

    1 jaar geleden
    Als supporter heeft de ploeg ons nu nodig. Supporteren maar!
  • Eric Bex

    1 jaar geleden
    Genk heeft een zeer grote en terecht verdiende voorsprong op Club maar na Play Off 1 zal Club er opnieuw zeer dicht bij zijn. Al dat talent in deze kern heeft een kleine vonk nodig en zal dan vlammen zonder om te kijken. Het al of niet deelnemen aan Play Off 1 is enkel een discussiepunt voor de grootste pessimisten en/of Club-tegenstanders 😉.
  • Filip Van de Weyer

    1 jaar geleden
    Rustig blijven . Dat dacht Union verleden seizoen ook . En wie werd weer kampioen ? Club gaat terug kampioen worden . Club is gewoon de verdiende kampioen elk jaar . De playofs tellen en niet de competitie .
  • Mieke Ponet

    1 jaar geleden
    Wat Visser bezielde in de eerste helft mag God weten, was totaal beneden alle peil en dat is dan één van de beste zo niet de berste ref van België. Dat er geen ref was op het WK van België was heel begrijpelijk als men gekeken heeft naar deze wedstrijd.