Harry bij ‘60 Minutes’.
Volledig scherm
Harry bij ‘60 Minutes’. © Photo News

“Plots zaten al mijn familieleden op een vliegtuig. Ik was niet uitgenodigd”: prins Harry noemt voor het eerst namen

RoyaltyPrins Harry (38) spreekt harde taal in twee nieuwe interviews, die in de nacht van zondag op maandag werden uitgezonden. Eentje met het Britse ITV, eentje met het Amerikaanse ‘60 Minutes’. Vooral zijn stiefmoeder, Camilla, en zijn broer, prins William, worden in de vuurlinie gezet. “We waren bang dat haar plannetjes zouden eindigen met lichamen op straat.” Herlees hier de meest opvallende quotes van de Britse ‘reserveprins’.

61 reacties

  • Peggie Van Audenhove

    1 jaar geleden
    Correctie: ik heb het interview ook gezien, Harry heeft nooit gezegd mbt Meghan 'er is een ander aspect dat meespeelde, HAAR RAS'. Wat hij wel heeft gezegd was dat het feit dat ze een 'american actress' was, ‘divorced’ en 'of mixed-race' al deze aspecten hebben meegespeeld in de vooroordelen die men over haar had. Vooral in dit verhaal is correcte berichtgeving in de pers cruciaal want dat is nu net hun punt, dat de media hun woorden verdraaid of in de mond legt of ronduit fake news verspreid.
  • Blanca Gallardo

    1 jaar geleden
    Het Brits Koningshuis in een zeer machtig instituut. Zij bepalen alles, hoe je moet ademende, denken en u gedragen. Zodra je het niet doet hoor je niet bij hun klan.
  • Dominique Chapelle

    1 jaar geleden
    Zoals in vele families loopt er wel eens iets fouts .. weet wel hoe dit kan voelen
  • Roger Vanthillo

    1 jaar geleden
    Het is hommeles in het Britse ancien régime. Als we The Crown mogen geloven, en het blijkt dat de 4 eerste seizoenen erg dicht bij de waarheid bleven, is er niet veel nieuws onder de zon. Naijver en jaloezie voerden toen ook al de boventoon. Dat Camilla een berekende en nefaste rol speelde in het huwelijk van Diana en Charles zal wel niet ver van de waarheid zijn. En dat ze haar blazoen met alle middelen diende op te poetsen geloof ik best.
  • Jacques COLLIN

    1 jaar geleden
    Het komt me voor dat de Britse Royals met Harry geoogst hebben wat ze zelf gezaaid hebben!