Camilla en prins Harry.
Volledig scherm
PREMIUM
Camilla en prins Harry. © UK Press via Getty Images

Prins Harry gaat frontaal in de aanval tegen stiefmoeder Camilla: “Zijn vader heeft al maatregelen getroffen”

RoyaltyJe zou een vlieg willen zijn op de muren van Buckingham Palace. Daar verslikken ze zich ongetwijfeld in hun koffie na de ronduit explosieve tv-interviews van prins Harry (38). Hij vertelt niet alleen dat de band met zijn broer al decennialang scheef zit, hij gaat ook recht in de aanval tegen zijn stiefmoeder Camilla, die hij onder meer “gevaarlijk” noemt. “Dit zou weleens het einde van de Britse monarchie kunnen inluiden”, analyseren onze royalty-experten.

75 reacties

  • Carla Van Geel

    1 jaar geleden
    Koningshuizen zijn sowieso overal ter wereld zo enorm integer, discreet en dienstbaar zonder het in de media te gooien, dat weinigen begrijpen hoe waardevol ze de bevolking dienen. Hun werk en dienstbaarheid hoeft geen lof het is hun taak. Een buitenstaander en zeker iemand zoals Meghan kan dit niet vatten want zich totaal inzetten voor anderen is ingeboren. Dat Harry zich daarvan wil afzetten werd aanvaard, maar blijkbaar kan zijn ingeboren aard zich niet aanpassen.
  • Annique Covemaeker

    1 jaar geleden
    Ik denk dat Harry en Meghan beschikken over een zeer sterk rechtvaardigheidsgevoel en dat zij daarom kozen om recht voor de raap alle nonsense tegen te spreken. Ik steun liever deze mensen dan allen die voorstander blijven van ‘keeping up appearances’… maar het geluk en de gemoedsrust lijkt dit mooie koppel niet gegund te worden 😓
  • Bea Gils

    1 jaar geleden
    Harry is zoals een kleine driftkikker, hij stampt en krijst omdat hij zijn zin niet krijgt en niet in de belangstelling staat. Meghan had ook verwacht dat ze ‘belangrijk’ zou zijn en fluistert Harry vanalles in zijn oor…
  • François De Moor

    1 jaar geleden
    Van niks tot koningin , gaat ten koste van alles. Ik wens Harry en zijn gezin een gelukkig leven .
  • Raoul Rouma

    1 jaar geleden
    Geef die prins Harry 100% gelijk. Dat mens "Camilla" aast al jaren op den Charel en nu is het eindelijk gelukt. Dat de 2 kinderen daar steeds tegen waren is ook algemeen geweten. Maar zoals in zéér veel families draait het allemaal rond de centen en het aanzien. Het antwoord over de dood van zijn moeder is er NOOIT gekomen en het vermoeden dat dit niet zo onschuldig was word met de dag groter. Charel en Camilla konden daarna rustig verder en is ze zo het "Hof' binnen gesukkeld. Dus goe bezig!