Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Manchester City en Napoli azen op Genks supertalent El Khannouss, die de duurste uitgaande transfer ooit in België moet worden

Bilal El Khannouss is hot. Manchester City en Napoli zijn momenteel de clubs die de 18-jarige spelmaker van RC Genk het meest nadrukkelijk volgen, maar de leider wil zijn goudhaantje nog minimaal anderhalf jaar in Limburg houden. Daarna wil de club van hem de duurste uitgaande transfer ooit in België maken. Momenteel valt die eer te beurt aan Charles De Ketelaere, waarvoor AC Milan een half jaar geleden 32 miljoen euro aan Club Brugge overmaakte. “Wij willen Bilal nog beter maken en klaarstomen voor de Europese top.”

15 reacties

  • Frans Peeters

    1 jaar geleden
    Na gisteren duizenden euro’s minder op transfer voor de Genkse
  • frankie bressinck

    1 jaar geleden
    Supertalent, topper en wat nog allemaal! Hij raakte gisteren wel geen bal tegen Antwerp en werd wijselijk vervangen!!
  • eric debanne

    1 jaar geleden
    Om daar op de bank terecht te komen ...! Wat heeft ie al bewezen...🙄...? Voetbal is alleen nog geld & business...👎 Te zot voor woorden
  • Bart Jaspers

    1 jaar geleden
    Heeft veel minder bewezen dan CDK en dan de duurste uitgaande transfer ? Het voetbal is toch duidelijk verziekt, alles draait maar alleen rond geld !
  • frankie bressinck

    1 jaar geleden
    Wel, wel hij heeft ook eens 3 goei matchen gespeeld en hopla hij is weeral 20 miljoen waard! Vorig jaar mocht hij niet meedoen evenals Tresor en Paintsil!