Prins Harry
Volledig scherm
Prins Harry © Getty Images

Prins Harry geeft toe dat hij ook op latere leeftijd drugs gebruikte: “Terwijl Archie aan het slapen was”

RoyaltyIn zijn spraakmakende interviews om zijn memoires ‘Reserve’ te promoten, heeft de Britse prins Harry (38) het uitgebreid over het drugsgebruik in zijn jeugd. Maar nu blijkt dat hij die gewoonte nog niet volledig achter zich gelaten heeft. “Ik rolde een joint en luisterde naar de kikkers.”

13 reacties

  • Romana Crabbe

    1 jaar geleden
    William lijkt dan wel meer op zijn moeder ,maar ik denk dat Harry het innerlijke van zen mama heeft . Hij lijkt me eerlijk
  • Sylvain Helsen

    1 jaar geleden
    Het onrecht wat Harry is overkomen! Ten 1ste! Het verlies van Diana! Als gevolg van het feit dat de tabloids de gijzelnemers zijn van de Britse Troon! Ten 2de! Het onmetelijke verraad door de Britse Troon uit hoofde van Charles en - met name - William! Samen met de tabloids verantwoordelijk voor leugens in het kwadraat! Dit alles geeft Harry het recht op een schadevergoeding! Zelfbedruipend! Met de naakte waarheid! Moge de opbrengst een veelvoud worden van wat het Britse koningshuis bezit!
  • Michel Helders

    1 jaar geleden
    Sylvain... Harry vertelt gewoon alle sappige details om zo veel mogelijk boeken te verkopen enkel het geld is wat telt
  • Sylvain Helsen

    1 jaar geleden
    Meghan is het beste wat Harry kon overkomen! William heeft Meghan op de meest crapuleuze en achterbakse wijze gebruikt om Harry buiten te werken! William heeft letterlijk de hele wereld opgezet tegen Meghan! Hij heeft van zijn eigen positie misbruik gemaakt! Want een aantal mensen waren tóch al tegen haar! Er was maar een heel klein beetje olie op het vuur nodig! Harry heeft zich totaal bloot gegeven in zijn boek! Hij is de eerlijkheid zelve! Dat in totale tegenstelling tot zijn broer!
  • Katia Mistianes

    1 jaar geleden
    "Spare" is een geniale titel. Als prins Harry die gevonden heeft, is dat bijzonder. De underdog, dat kan een comfortabele positie zijn. Rebels is veel gemakkelijker dan conventioneel en volgzaam. Rebels komt ook sympathieker over bij het publiek. De upperdog heeft het veel moeilijker, want die krijgt de schuld, maar niet de sympathie. Toch heb ik meer waardering voor mensen die zich 'gedragen' en gedeisd houden in hun rol, welke die ook is.