PN
Volledig scherm
PREMIUM
© PN

“Geen tijd te verliezen”: onze Club-watcher ziet hoe Scott Parker snel de juiste snaren moet zien te raken

JUPILER PRO LEAGUEOok al waren er een paar opstekers in Genk, de malaise bij de landskampioen blijft duren. En dat is toch al even geleden. “Ga er maar aan staan, Scott Parker”, aldus onze Club-watcher. “Het is aan de nieuwe trainer om met oplossingen te komen. Om ervoor te zorgen dat de bepalende spelers weer naar hun oude niveau toegroeien. En snel.” Een situatieschets.

19 reacties

  • Eric Bex

    1 jaar geleden
    Zelfs al speelt Club dit jaar geen kampioen door de tweede ronde van de Champions League te bereiken, hebben ze al geanticipeerd op deze titelloze campagne met de vele extra miljoenen door de kwalificatie voor de 2de ronde dit jaar. Ook zal weer minstens één speler komende zomer voor vele miljoenen vertrekken. Sommigen zien problemen die er niet zijn.
  • Rudy Mostien

    1 jaar geleden
    De spelers terug op hun oude niveau brengen? nu spelen ze op hun oude niveau daarvoor speelden ze boven hun niveau zoals in de champions league matchen waar ze het geluk hadden dat de tegenstanders ver onder hun niveau speelden. Maar geen nood er is nog altijd de arbitrage die hen helpt alhoewel dat op Genk ook niet voldoende was.
  • nico baelde

    1 jaar geleden
    Zondag gewoon winnen tegen degradatiekandidaat Anderlecht en club is gelanceerd. Een Belgische ploeg kan nooit op 3 fronten tegelijk goede resultaten halen. Nu is het de champions league die belangrijker was dan de jpl, maar de basis is er, de jeugdwerking is goed, het geld is er en de visie ook. Bovendien zijn de Europese premies betaald en werkt de jacuzzi.
  • dave hosten

    1 jaar geleden
    Boden, we spreken over Club, niet over Anderlecht he. Hoofddoel is behaald, overwinteren in Champions league en 45mio euro. De rest zien we nog, te beginnen met zondag.
  • Gorissen Marcel

    1 jaar geleden
    Zoals ze nu spelen haalt hij het einde van het seizoen niet.