Ke Huy Quan, Austin Butler en Jennifer Coolidge.
Volledig scherm
Ke Huy Quan, Austin Butler en Jennifer Coolidge. © Reuters/ANP/EPA

Geen prijs voor ‘Close’, wel een sneer naar Will Smith en opvallende afwezigen: dit waren de Golden Globes

FILMHollywood zette zich vannacht schrap voor de 80ste editie van de Golden Globes. De top van de tv- en filmindustrie - onder wie ‘onze’ Lukas Dhont - verzamelde in Los Angeles om een prestigieus beeldje te bemachtigen. Lukas greep helaas naast een beeldje, maar we kregen wel een Elvis-imitatie, een knipoog naar de jaren 80 en een steek naar de klap van Will Smith op de Oscars: dit is alles wat je moet weten over de Golden Globes 2023.

8 reacties

  • Albert Leenders

    1 jaar geleden
    Ook hier zijn de kleinere landen niet van tel,trouwens ik vraag mij steeds weer af waarom deze acteurs,actrices,en scenaristen enz.die meestal astronomische bedragen voor het draaien van een film krijgen en nog allerlei andere prijzen binnen halen terwijl mensen die werkelijk iets presteren zoals bouwvakkers,bakkers,fabriek arbeiders enzovoort nooit iets kunnen winnen terwijl zij woonruimte creëeren,voor ons dagelijkse voeding zorgen en ga maar door.daar wordt nooit aan gedacht.
  • Johan hendrickx

    1 jaar geleden
    Volledig akkoord Rik Vrachten! Dat ze eens normaal doen, als dat nog kan ?
  • Gino Peremans

    1 jaar geleden
    Beste animatiefilm pinocchio van Netflix, goe gedaan Disney.
  • Rik Vrachten

    1 jaar geleden
    Tja , Close ; Vlaamse filmmaker + Vlaamse acteurs , en dan een Franstalige film maken ?? Waarom niet Nederlands talig ? Maar wel de Franstalige taal verheerlijken als Vlaamse filmmaker ?? Of is het Nederlands soms minderwaardig ?? Roots verloochenen heet dat !!
  • moons fons

    1 jaar geleden
    Yep Jan ; Close vinden vooral de makers zélf goed maar verder niemand.