CEO Fredberg en Anderlecht-fans.
Volledig scherm
CEO Fredberg en Anderlecht-fans. © VTM Nieuws/Photonews

Anderlecht probeert achterban in overleg te sussen, maar fans blijven met veel vragen achter: “Over Vandenhaute kregen we geen antwoord”

Riemer noemde het supportersoverleg een “topmeeting”, Fredberg dan weer “constructief”. De woede van de fans ten aanzien van voorzitter Wouter Vandenhaute, die vóór zondag zal communiceren, blijkt evenwel niet gekoeld.

176 reacties

  • LUCAS NEIRINCKX

    1 jaar geleden
    De beste stuurlui staan aan wal .Als de supporters inspraak willen moeten ze maar investeren ,aan de kant roepen zonder verantwoordelijkheid of inbreng ? Zo werkt het niet . voor wat hoort wat !
  • LIONEL DE WANNEMAEKER

    1 jaar geleden
    Natuurlijk zijn supporters verantwoordelijk voor hun acties. Ze maken dat Anderlecht zal geleden worden als de pest, ze maken de financiële malaise enkel erger door wedstrijden zonder publiek te veroorzaken en ze brengen niets constructief bij. Het is enkel hooliganisme zonder meer. Indien ze het niet beseffen, dan zijn zij grotere idioten dan waarvan ze het bestuur beschuldigingen.
  • Guillaume Bastings

    1 jaar geleden
    Kun je nog tegenwoordig nog genieten van een leuk potje voetbal. Het geld, waar tegenwoordig alles om draait, maakt alles kapot.
  • jan roelants

    1 jaar geleden
    Marc Coucke is de eigenaar en met alle respect maar hij brengt de oplossing en niet degenen die nu praten .Na aldie jaren brengt hij niet wat ik van hem had verwacht
  • Yaya Canango

    1 jaar geleden
    Rsca is failliet!!! De enigste redding is een overname!!