“Ik voel me niet zo goed…”: journaliste wordt onwel tijdens live verslag

Jessica Robb, een Canadese verslaggeefster van CTV, deed zondag verslag aan presentatrice Nahreman Issa vanuit Edmonton toen ze plots over haar woorden begon te struikelen. “Sorry, Nahreman,” zei Robb in de beelden die TMZ maandag uitzond. “Ik voel me niet zo goed op dit moment en ik sta op het punt om.....”. De journaliste leek vervolgens haar evenwicht te verliezen, maar wat er verder gebeurde is niet duidelijk.

Bron: New York Post

De zender heeft de aard van Robb’s medische episode nog niet bekendgemaakt, maar plaatste maandag een verklaring van de verslaggeefster op Twitter. “Op zondagavond ontvouwde zich een zeer persoonlijk en kwetsbaar moment terwijl ik live verslag deed in de uitzending”, zegt Robb in de verklaring. “Sindsdien is het duizenden keren gedeeld, samen met ongegronde theorieën over de oorzaak.”

“Aan iedereen die me gesteund heeft met goede wensen en bezorgdheid, bedankt,” schreef ze. “Hoewel ik medische privé-informatie niet publiekelijk zal delen, kan ik zeggen dat er geen reden tot bezorgdheid is. Ik kan echter bevestigen dat de situatie op geen enkele manier verband houdt met het COVID-19 vaccin.”

De journaliste stelt het verder goed, maar het is niet duidelijk wanneer ze weer voor de camera zal staan.

(lvdw)

bekijk ook

Sportjournaliste bestolen live op televisie in Qatar: “Politie vroeg welke straf ik wou voor de dief”

Messi in tranen na interview met journaliste

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer