Nordin D., Quentin B. en Kevin C., lid van Noord-Franse bende die zakenmannen Miguel Dheedene en Bart Versluys overviel voor hun dure horloges. Ze liepen tegen de lamp na een home-invasion in Sint-Amandsberg en moeten voor de rechter verschijnen in Gent.
Volledig scherm
PREMIUM
Nordin D., Quentin B. en Kevin C., lid van Noord-Franse bende die zakenmannen Miguel Dheedene en Bart Versluys overviel voor hun dure horloges. Ze liepen tegen de lamp na een home-invasion in Sint-Amandsberg en moeten voor de rechter verschijnen in Gent. © RV

Overvallers die Bart Versluys aanvielen voor zijn luxehorloge, zijn Noord-Franse amateurvoetballers: “Trainer stuurde zijn spelers ook ‘naast het veld’ aan”

Gent/Oostende/AntwerpenWie zit achter de overvallen op zakenmannen Bart Versluys en Miguel Dheedene, die beiden beroofd werden van hun peperdure luxehorloges? En wie is verantwoordelijk voor twee home-invasions in Sint-Amandsberg, waar de buit bestond uit... peperdure luxehorloges? Het antwoord op die vragen van de speurders leidt naar Noord-Frankrijk. Naar een amateurvoetbalploeg, zowaar.