©  BELGA

Kortrijk-aanvoerder Kristof D’Haene (32) kondigt in emotioneel filmpje afscheid aan: “Heb al enkele jaren pijn aan mijn heup”

Kristof D’Haene (32) hangt op het einde van dit seizoen zijn voetbalschoenen aan de haak. De Kortrijkse verdediger heeft te veel last van zijn heup, waar hij al een tijdje mee sukkelde. Zijn contract, dat nog een jaar liep, wordt op het einde van dit seizoen ontbonden. “De laatste tijd heb ik vaak zitten nadenken”, vertelde D’Haene op de website van KV Kortrijk.

Michael Van Damme

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Sinds enkele jaren sukkel ik met mijn heup en die pijn gaat maar niet weg. Enkel mijn vrouw en mijn zoontje Jérôme’ke zien hoe zwaar ik afzie en op een bepaald moment moet je luisteren naar je lichaam. Op het einde van het seizoen stop ik -met pijn in het hart- met professioneel voetbal. De komende zes maanden ga ik er nog alles aan doen om KVK in eerste klasse te houden", zegt D’Haene.

De aanvoerder was al sinds 2015 actief bij KV Kortrijk en verdedigde 229 keer de kleuren van KV Kortrijk en 177 keer die van Cercle Brugge.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer