©  Twitter

Autobiografie ‘Spare’ van prins Harry staat in Engelse boekenwinkel naast roman ‘How to Kill Your Family’

Medewerkers van een Engelse boekenwinkel hebben op een ludieke wijze ‘Spare’, de nieuwe autobiografie van prins Harry, in hun etalage uitgestald. Het boek werd omringd door een andere hardcover met als titel ‘How to Kill Your Family’.

Sonia De Bock

Het boek Spare (Reserve in het Nederlands) van prins Harry heeft de afgelopen weken heel wat stof doen opwaaien, wereldwijd als binnenin de Britse Royal Family. De autobiografie van de hertog van Sussex kwam dinsdag uit en de uitgever zegt dat er inmiddels ruim 400.000 exemplaren van zijn verkocht. Prins Harry heeft het niet alleen over het verlies van zijn moeder, prinses Diana, maar ook over zijn gespannen relatie met zijn vader, koning Charles, en fysieke confrontaties met broer prins William.

Omdat het boek meer spanning zet tussen de relaties van leden van de Britse Royal Family, kwam een boekenwinkel in Swindon (Engeland) op het idee om de autobiografie samen met een ander boek vooraan hun etalage te plaatsen: Bella Mackie’s roman met als titel ‘How to Kill Your Family’ (Hoe vermoord je je familie).

De winkel, Bert’s Books, had een foto van hun etalage op Twitter gepost, wat meteen gretig gedeeld werd. De Tweet werd ondertussen al meer dan 3 miljoen keer bekeken en heeft meer dan 22.000 likes. Zaakvoerder Alex Call (35), zei dat het personeel dacht dat het “heel ludiek zou zijn en een paar mensen zou doen glimlachen”.

LEES OOK. Prins Harry betrapt op fouten in controversieel boek: “Je vraagt je af hoeveel andere feitelijke onjuistheden er nog te vinden zijn”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER