The Starlings aan het werk in de Daft Music Studios in Malmedy.
Volledig scherm
PREMIUM
The Starlings aan het werk in de Daft Music Studios in Malmedy. © Joel Hoylaerts / Photonews

The Starlings droppen emotioneel bommetje in ‘Eurosong’: “Een jaar geleden kónden we nog niet eens zingen over ons verlies”

muziekDe gitaar blijft thuis, maar zijn vrouw Kato mag mee. Dertien jaar na ‘Me and my guitar’ hoopt Tom Dice ons land opnieuw te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. Als The Starlings deze keer, en met hun bewogen jaar vol afscheid nemen - van Kato’s mama en hun sterrenkindje - verpakt als muzikale parel. “Onze emoties op ‘t podium zijn puur, een troef om te winnen”, vertellen ze in een eerlijk gesprek over Eurosong, hun zwaarbeladen jaar en over hun kinderwens. “We zijn blij dat we niet meteen na ons verlies opnieuw aan een kindje begonnen zijn.”

10 reacties

  • Linda Lintermans

    1 jaar geleden
    ❤ zo spijtig dat jullie niet naar Eurosong gaan !
  • Wendy Spitaels

    1 jaar geleden
    Ze hadden moeten winnen❣️💕
  • marijke ROTSAERT

    1 jaar geleden
    Op voorhand wisten ze de spelregels, als de vakjury oordeelde dat de inzending van Gustav iets beter geschikt was voor Eurosong dan hun song dan heeft dat niets met respect te maken voor hun talent noch met gebrek aan empathie voor hun persoonlijke tegenslagen.
  • Myriam Fannes

    1 jaar geleden
    Mooi eerbetoon maar niet voor eurosong de beste heeft verdiend gewonnen om ons land te verdedigen.
  • Ann Verschueren

    1 jaar geleden
    Hetzelfde pad op zoals bij The Voice waar kandidaten ook een persoonlijk verhaal moeten kunnen brengen om door te mogen. Liedjes moeten algemeen zijn en iedereen kent wel zijn eigen miserie.