Konstantinos Karetsas
Volledig scherm
Konstantinos Karetsas © Racing Genk

Het eerste vertrek van vele? 15-jarig toptalent Karetsas verlaat Anderlecht en keert terug naar Genk

Belgisch voetbalHet is nu ook officieel: Konstantinos Karetsas, het 15-jarig toptalent, verlaat Anderlecht en keert terug naar Racing Genk. De Limburgers kregen de voorkeur op Manchester City en Ajax. Het eerste vertrek van een rijtje jeugdspelers? Paars-wit dreigt immers nog enkele jonge talenten te verliezen.

10 reacties

  • Albert de Lovendeghem

    1 jaar geleden
    Normale transfer, zoals er al meerdere waren, van jonge talenten tussen de twee beste jeugdopleidingen in België: Genk en Anderlecht.
  • Michel Beys

    1 jaar geleden
    Veel succes gewenst jongen. Dicht bij huis gaan voetballen kan alleen maar goed zijn voor je verdere loopbaan. Sporting fan.
  • jan boden

    1 jaar geleden
    Op die leeftijd zijn het precies allemaal toptalenten. Vele zijn geroepen, weinigen uitverkoren.
  • Mieke Ponet

    1 jaar geleden
    Als je niet meer mee kunt bij de eerste ploeg dan heeft dat zijn gevolgen bij de jeugd en Racing Genk heeft nu één van de beste jeugd opleidingen van het land.
  • Patrick Jacobs

    1 jaar geleden
    Al die stemmingmakerij voor iemand die nog alles moet bewijzen... heeft ook al eens de omgekeerde beweging gemaakt... zegt iets over karakter? En dan El Hadj verkopen lijkt mij een goede deal, al die wedstijden dat hij gespeeld heeft slechts een handvol goede dus... Als ze er bij GENK meer kunnen uithalen proficiat dan.