De riante villa biedt uitzicht over de skyline van Miami en heeft een eigen cinema én een 17 meter lang zwembad mét hottub.
Volledig scherm
De riante villa biedt uitzicht over de skyline van Miami en heeft een eigen cinema én een 17 meter lang zwembad mét hottub. © Mansion Global

Zicht op de skyline van Miami, 17 meter lang zwembad én eigen cinema: Antwerpse diamantair verkoopt riante villa voor 45 miljoen dollar

AntwerpenDe Antwerpse diamantair Fabrice Finkelstein en zijn vrouw Zyvile - een voormalig model - zetten hun optrekje in Miami te koop. De riante villa biedt uitzicht over de skyline van Miami, heeft een eigen cinema én een 17 meter lang zwembad mét hottub. Vraagprijs? 45 miljoen dollar.

  1. LEVENSVERHAAL. Jan Pellens (84), havenreus die de schijnwerpers meed: “Hij verfoeide wachtmuziekjes, zijn klanten moesten perfécte service krijgen”
    PREMIUM

    LEVENSVER­HAAL. Jan Pellens (84), havenreus die de schijnwer­pers meed: “Hij verfoeide wachtmu­ziek­jes, zijn klanten moesten perfécte service krijgen”

    Een man uit één stuk, gesteld op discipline. Tennis speelde hij tot zijn 82. “Hij zag er altijd tien jaar jonger uit dan zijn leeftijd”, zegt zoon Filip (58). Jan Pellens, overleden op 26 april, bleef liefst uit de schijnwerpers weg. Hard werken: daar draaide het om. Van Hessenatie maakte hij een reus in de maritieme wereld. Zijn idee voor een containerterminal aan de Schelde bleek van goudwaarde voor de Antwerpse haven. Sommigen vonden hem een sfinx. “Maar hij was een goedhartig man”, zegt vriend Robert Restiau. “Hij haalde zijn honden uit het asiel, vaak al acht of negen jaar oud.”
    Antwerpen
  2. Mama van vijf bekent dat ze vriend doodstak in zijn slaap: “Er was toen ook een kindje van 1 aanwezig in het appartement”
    PREMIUM
    UPDATE

    Mama van vijf bekent dat ze vriend doodstak in zijn slaap: “Er was toen ook een kindje van 1 aanwezig in het apparte­ment”

    De 32-jarige K.D.W. heeft bekend dat zij na een ruzie haar 34-jarige vriend Birane Ndwaye heeft gedood. Eén messteek in de hals werd de man vorige zaterdag fataal. Birane had al een tijdje een relatie met K.D.W. Romeo Demba, uitbater van een lokale supermarkt in de Dambruggestraat, kende hem goed. “Mocht het andersom zijn geweest, dat een Afrikaan een Vlaamse vrouw had gedood, dan zou de media er vol van staan.”
    Antwerpen