Zundays
Volledig scherm
Zundays © Tom Leclercq

Erotisch geladen ‘Zundays by Zillion’ is terug (en smartphones zijn niet toegestaan)

Zillionairs, opgelet! Want op 26 februari 2023 keert Zundays voor even terug in de Hasseltse discotheek Versuz. Zundays is de naam van de veelbesproken erotisch geladen feestjes die in de jaren 90 plaatsvonden in de Antwerpse danstempel Zillion.

  1. Hoogst uitzonderlijk in ‘Boer zkt vrouw’: Silke en Chloë beslissen zelf om programma te verlaten
    Play
    TV

    Hoogst uitzonder­lijk in ‘Boer zkt vrouw’: Silke en Chloë beslissen zelf om programma te verlaten

    Veel drama in de negende aflevering van ‘Boer zkt vrouw’. Zowel voor boer Martijn (35) als Thomas (29) is het tijd om één van hun uitverkoren vrouwen naar huis te sturen. Martijn moet Lynnsie troosten bij haar vertrek, maar bij boer Thomas kiezen Silke en Chloë er zelf voor om op te stappen. “Het blijft vriendschappelijk”, klinkt het. Bij boerin Sanne biecht Robin op dat hij vlinders in zijn buik heeft, maar die gevoelens zijn nog niet wederzijds.
  2. André Hazes toont in documentaire zijn herrijzenis na verslaving: “Na de vernedering wil ik tonen wat er van me geworden is”
    Play
    Showbits
    3

    André Hazes toont in documentai­re zijn herrijze­nis na verslaving: “Na de vernede­ring wil ik tonen wat er van me geworden is”

    Twee jaar geleden kregen Vlaanderen Nederland het eerlijke verhaal van André Hazes (30) te zien in de zeer persoonlijke documentaire ‘André Hazes: Crossroads’. Nu is het tijd om te zien hoe het sindsdien is verlopen met de zanger. “In dit vervolg wil ik aan de mensen tonen hoe fijn het is om al je problemen aan te pakken. Hoe anders je daarna in het leven staat”, vertelt hij aan Jarne. Maar is het niet erg lastig om zo open en eerlijk over je verslavingen te moeten praten? Dat ontdek je in een nieuwe Showbits. ‘André Hazes - the next chapter’ is nieuw op maandagavond bij VTM2.