Beeld uit de bioscoopfilm ‘Zillion’. ©  RR

Omstreden Zillion-feestjes ‘Zundays’ maken comeback, maar niet in Antwerpen

Op 26 februari keren de Zundays voor even terug, met alle welbekende ingrediënten. Deze keer niet in Antwerpen, maar wel in de Hasseltse discotheek Versuz. De erotische feestjes die één zondag per maand werden georganiseerd in de Antwerpse danstempel Zillion zorgden destijds voor controverse.

Jo Smeets

Het belooft een ondeugende nacht te worden, staat te lezen in het persbericht. Zwoele house-beats en pikante live-acts worden gecombineerd met prikkelende special effects en een lichtshow die de temperatuur gegarandeerd met enkele graden zal doen stijgen. Uiteraard krijgt het party-concept een meer eigentijdse invulling maar een nostalgische knipoog naar de uitgelaten jaren 90-sfeer zal zeker niet ontbreken.

LEES OOK. Zij was het lief vóór Brigitta Callens, 24 jaar later staat ze nog aan zijn zijde: Ina Grieten, de grote liefde van Frank Verstraeten

Telefoonvrije ervaring

“We willen garanderen dat iedereen zich veilig voelt en zorgeloos kan genieten van dit exclusieve evenement”, zegt organisator Frank Verstraeten. “Mensen die zich niet aan onze huisregels houden, worden zonder pardon de deur gewezen. Er zijn verschillende party-hosts aangesteld die erop toezien dat enkel feestgangers die respectvol omgaan met de andere bezoekers en voldoende passen binnen het concept, welkom zijn op Zundays.”

“We rekenen erop dat mensen die de toegang geweigerd worden zich toch sportief zullen opstellen. Ze krijgen immers de prijs van hun ticket meteen terugbetaald. Zundays wordt bovendien een telefoonvrije ervaring. Smartphones en andere foto’s, film- of geluidsapparatuur zijn ten strengste verboden. De gouden regel is: what happens at Zundays, stays at Zundays.”

Tickets starten vanaf €39,95 en zijn te koop op www.zillion.xxx/zundays

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER