Paul Van Himst, Jan Mulder, Sven Mary, David Steegen, Michel Wuyts en Sammy Mahdi.
Volledig scherm
PREMIUM
Paul Van Himst, Jan Mulder, Sven Mary, David Steegen, Michel Wuyts en Sammy Mahdi. © PN/Belga

“Ik maak me voor het eerst echt ongerust. Veel mensen zijn de club aan het loslaten”: bekende Anderlecht-fans over hoe hun paars-witte hart bloedt

Royal Sporting Club Anderlecht voor altijd op de ziel getatoeëerd. Paars bloed dat door de aderen stroomt. Maar een clubhart dat bloedt bij het aanschouwen van zoveel doffe ellende. Paars-witte stemmen over clubliefde in donkere tijden. “Het is niet langer te houden. Het doet teveel pijn.”

25 reacties

  • eric debanne

    1 jaar geleden
    Luc dierick : heel juist verwoord en helaas de grote waarheid ...de realiteit...🙄
  • Rik Duyvejonck

    1 jaar geleden
    Een voetbalclub leiden als een fabriek? Dat lukt niet. Spelers kopen om een club te maken dat lukt niet. Als je over geen budget (schulden maken) bezit als Barça en Real en ander cl clubs. Als ze eens een goede speler hebben uit eigen rang . Word zijne kop zot gemaakt door malafide makelaars en ruiken geld. Daar mogen ze als ze goed zijn op de bank zitten. Er zijn wel enkele uitschieters. Maar je kan ze tellen op 1 hand.
  • Eric Bex

    1 jaar geleden
    Als je constant met een negatieve cashflow moet werken, dan leidt dit op termijn onvermijdelijk tot een faillissement. Je kan niet meer blijven uitgeven dan je ontvangt wat Wouter VDH heel goed beseft. Eén van de basisregels van een gezonde economie 😉. Nog even en de curatoren zullen voor de deuren van het Lotto Park staan.
  • Alex Paelinck

    1 jaar geleden
    Recordkampioen? Verleden tijd jongens. Een ruïne dat wel.
  • luc dierick

    1 jaar geleden
    Dit zijn de naweeen van het Bosman arrest Dit heeft Vanden Stock jaren geleden blijkbaar wel goed begrepen Coecke en Co blijkbaar niet