Promojagers België
Volledig scherm
© Promojagers België

PROMOJAGERS SUPERTIP. Deze supermarkt geeft bij veel producten nu tweede gratis: “Ik kreeg 50 euro korting op kar van 122 euro!”

Doe je dit weekend boodschappen? Dan is het volgens Promojagers België een goed idee om ook even bij Albert Heijn te passeren. De winkelketen geeft je bij heel veel producten momenteel een tweede gratis en dat is volgens opper-Promojager Gunther Devisch het ideale moment om een voorraad in te slaan.

17 reacties

  • Lieve Peelman

    1 jaar geleden
    Super aanbieding als de rekken niet leeg staan !!!!!!!!:
  • Gilbert Geldof

    1 jaar geleden
    Patrick Rasschaert, in klinieken en WZC is het budget per persoon/dag minder dan 6€.
  • Marianne Van den Lemmer

    1 jaar geleden
    Ge moet niet vragen hoeveel we eigenlijk teveel betalen, als de helft de normale prijs is waar ze nog altijd aan verdienen.
  • Patrick Rasschaert

    1 jaar geleden
    Christian Deckers als ik je reactie bekijk sta jij waarschijnlijk nooit in de koken en doe je ook niet veel boodschappen tenzij om bier en sigaretten. Dagelijks 6 € voor de volledige dag gezond en gevarieerd eten. Dat zal toch een aantal jaar geleden zijn en mag je geen grote eter zijn.
  • Gino Denil

    1 jaar geleden
    45% van de huishoudens zijn al single of alleenverdiener gezinnen. Wat hebben die aan grote bulk promoties. Waar vindt men overigens patten voor 0,50€/kg Christian Deckers.