©  AFP

Paula Badosa en Ajla Tomljanovic geven met blessures forfait voor Australian Open

De Australian Open ziet met de start van het toernooi voor de deur nog meer smaakmakers afhaken. Ook de Spaanse Paula Badosa (WTA 11) en thuisspeelster Ajla Tomljanovic (WTA 35) moeten met een blessure passen voor het eerste grandslamtoernooi van het jaar.

Bron: BELGA

De Australian Open diende eerder al enkele grote namen voor de komende editie te schrappen, nadat Carlos Alcaraz en Venus Williams geblesseerd raakten en Naomi Osaka haar zwangerschap aankondigde. Nu komen daar Badosa, die deze week tijdens het toernooi in Adelaide een heupspierblessure opliep, en Tomljanovic bij, die niet op tijd kon herstellen van een knieprobleem. 

Badosa liet op sociale media weten “triest” te zijn na haar forfait en alles in het werk te stellen om zo snel mogelijk terug te keren. Tomljanovic van haar kant kon haar teleurstelling zaterdag op een persmoment maar moeilijk verstoppen. “Dit is waarschijnlijk de slechtste timing ooit”, stamelde de Australische in tranen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer