Max Janssens, Christoffer Albrecht en Melissa Lallier met © koen fasseur

Franse doctoraatsstudente Melissa Lallier wint driekoningenjuweel Manus

Kapellen, Brasschaat -

Om een juweel van 2500 euro te winnen is het voldoende om een driekoningentaart van patisserie Manus te kopen. Dat bewees Melissa Lallier, doctoraatsstudente aan de Antwerpse universiteit. De eerste week van dit jaar hielden patisserie Manus en Mas Tu Vu jewels een wedstrijd met als inzet het juweel.

Voor het derde jaar op rij organiseren patisserie Manus en Mas Tu Vu jewels samen een driekoningenwedstrijd. Het concept is eenvoudig. In de twee winkels van Manus in Brasschaat en Kapellen en op nog vijf andere verkooppunten in en rond Antwerpen konden klanten een driekoningentaart kopen. Wie onderaan de taart de boodschap “Proficiat, u heeft gewonnen” vond, maakte kans op het juweel. 

Driekoningenjuweel. © rr

Patissier Max Janssens: “In totaal verkochten we ongeveer 1600 driekoningentaarten. Dat is iets minder dan vorige editie. Maar vorig jaar was er nog corona, bleven de mensen minder thuis en kochten ze iets meer taart. Van de negen potentiële winnaars zijn er maar zes naar onze winkel in Kapellen gekomen. De kans is groot dat de andere drie de boodschap op het onderliggende taartkartonnetje niet hebben gezien. Jammer voor hen.” De onschuldige hand van Max trok daarna de winnaar uit een glazen bokaal. Melissa Lallier en Christoffer Albrecht waren de gelukkigen. Het waren meteen de eerste buitenlandse winnaars van een driekoningenjuweel. Dus nu kunnen we rustig stellen dat Manus internationaal gaat.”

Melissa Lallier : “We kochten maar één driekoningentaart in Atelier 11 in Berchem en dat was meteen goed voor dit prachtig juweel.”

(evdw)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER