Ella Leyers start onverschrokken aan de tocht ‘Over de oceaan’: “Maar dat had ik mijn ouders beter niet verteld net voor vertrek”

ShowbitsDrie weken op volle zee is niet zonder gevaar. Dat wrijven de makers van ‘Over de oceaan’ de deelnemers nog eens flink in, want ze krijgen net voor vertrek nog de papieren van de levensverzekering onder de neus. “We zijn voor een half miljoen verzekerd bij overlijden. Dat had ik mijn ouders vooraf beter niet verteld”, zegt Ella Leyers. De opnames dateren van voor haar relatie met Rik Verheye. Dus echt iemand gemist heeft ze niet tijdens de overtocht. “Ik kan heel goed zonder mensen die ik graag zie, wellicht omdat ik lang in het buitenland heb gewoond”. Bekijk het hele gesprek in een nieuwe Showbits.

3 reacties

  • Steven Van nuffelen

    1 jaar geleden
    Allez, de beste stuurlui staan hier weer aan wal. Als je in een zware storm terecht komt mogen er nog 1000 boten in de buurt zijn, je moet uw eigen schip er heel doorheen krijgen. Als je overboord slaat bij onweer op het midden van de Atlantische oceaan is winkracht10 Koksijde rescue niet in de buurt. Probeer maar eens terug aan boord te geraken bij golven van enkele meter hoog.
  • Gerard Braeckmans

    1 jaar geleden
    En dat bootje dat zeilt alleen, zonder enig toezicht of escape mogelijkheid, over de oceaan? Maak dat de kippen wijs.
  • Marie Rose Van der Haeghen

    1 jaar geleden
    Ze zijn vertrokken met 200 boten , dat is gewoon massatoerisme .