Jan De Meuleneir / Photo News
Volledig scherm
© Jan De Meuleneir / Photo News

Union biedt Vorst 3,5 miljoen euro voor stadiongrond op Bemptsite

UnionUnion heeft 3,5 miljoen euro veil voor de Bemptsite als locatie voor het nieuwe stadionplan. De eersteklasser heeft het bod eind vorig jaar aan de gemeente Vorst overgemaakt. De raad zal het bod samen met de voorstellen en studies van Union over mobiliteit, milieu en sociale impact evalueren. De club hoopt snel groen licht te krijgen van de gemeente.

7 reacties

  • Albert de Lovendeghem

    1 jaar geleden
    Karel Belmans het algemeen belang betekent dan wel de inwoners van die gemeente of stad, niet de 10 à 20.000 voetbalsupporters en de individuele belangen van de clubeigenaars.
  • dirk pieraert

    1 jaar geleden
    @Karel je moet wel degelijk een gegrond bezwaar hebben. Als alles volgens regel is, heb je geen voet om op te staan.
  • Karel Belmans

    1 jaar geleden
    Natuurlijk zijn en er weer tegenstanders! Men zou paal perk moeten stellen aan al die bezwaarschriften. Een strengere regelgeving dringt zich op. Het gaat nu veel te eenvoudig! Het algemeen belang (met een duidelijke omschrijving) moet primeren op indivduele belangen.
  • Philip Coorens

    1 jaar geleden
    Stadium voor 16000 man voor een club met grote ambitie lijkt me wel wat te klein.
  • Joseph Vande Reyd

    1 jaar geleden
    Blijf in jullie huidige stadion spelen en moderniseer het in de mate van het mogelijke, verhuizen zal automatisch leiden tot het wegblijven van een deel van jullie trouwste supporters, Union is uniek en moet dat ook blijven, sponsors komen vanzelf wel naar jullie net vanwege jullie originaliteit en Europees kunnen jullie nog steeds in het nationale stadion op de Heizel spelen met massa's échte voetballiefhebbers dewelke jullie tot op heden doen genieten van jullie enthousiasme, dankuwel mannen!