Gustaph en Peter Van de Veire tijdens 'Eurosong'.
Volledig scherm
Gustaph en Peter Van de Veire tijdens 'Eurosong'. © VRT

Heisa rond ‘Eurosong’-telling: “VRT is niet aansprakelijk voor vertragingen”

Muziek“VRT moet verplicht een nieuwe stemming laten lopen.” Het is maar een van de vele klachten die verschijnen op sociale media na ‘Eurosong’. Tijdens de liveshow raakte de app overbelast, waardoor veel mensen hun stem niet konden uitbrengen. Maar een hertelling komt er niet. “VRT is niet aansprakelijk voor vertragingen bij de telecomoperators of voor problemen met de infrastructuur bij de distributeurs.”

123 reacties

  • Francies VAN CAENEGHEM

    1 jaar geleden
    Ameehra en Cherine waren enige die ik in top 10 in Eurosong zou zien eindigen. Rest was of te veel copy van bestaande song of niet goed genoeg. Keuze is te veel gebaseerd op of de woke cultuur of het medeleven achter het verhaal achter het lied.
  • Charles Leunens

    1 jaar geleden
    Chérine met ‘Ça m’ennuie pas’ was de beste song. Al de rest : 13 in 1 Dozijn. Buiten Laura Tresore vraag ik mij af wat die andere daar zaten te koekeloren. (sic).
  • Heinz Rumes

    1 jaar geleden
    Zo is alles mogelijk, ook het foefelen, proficiat of was de winnaar van in den beginne al gekent?
  • JOHAN EERDEKENS

    1 jaar geleden
    Ik weet het niet maar volgens mij moet je geen wiskundige zijn om het te zien... De eerste vier staan op 10 punten van elkaar, en de punten van het publiek werden "vak"kundig aangepast door de "jury", misschien daarbij geholpen door het (laten) uitvallen van de mogelijkheid te stemmen via VRTMAX. Waarom dergelijke 'wedstrijden' organiseren dan ? Ik begrijp dat de VRT als organisator het recht heeft om een kandidaat naar keuze af te vaardigen. Maar doe het dan openlijk! Maak de kijker niets wijs.
  • Jeanpol Buyle

    1 jaar geleden
    Is een carnavalslied,zal weinig punten opleveren.Wie stemt nu zoiets.Ameehra en dat Frans liedje waren tienduizend keer beter