Michael Frey.
Volledig scherm
Michael Frey. © Schalke 04

Misnoegde Michael Frey krijgt z’n zin: Antwerp leent spits uit aan Schalke 04

Antwerp verhuurt Michael Frey tot eind dit seizoen en met aankoopoptie aan de Duitse promovendus en rode lantaarn Schalke 04. “Het heeft met professionaliteit te maken”, is Antwerp-coach Van Bommel streng.

19 reacties

  • Marinus van Driel

    1 jaar geleden
    Dat Van Bommel een goede trainer is, daar twijfel ik niet aan, maar dit vind ik toch een flater van jewelste. Je laat zo een topspits toch niet zomaar aan de kant? Hij had hem perfect ruim een half uur kunnen inbrengen tegen Genk. Janssen is ok, maar ik vind Frey een erg nuttige speler, die kei en keihard werkt en prima afwerkt. Hopelijk valt Janssen niet al te snel wegens blessure of gele kaarten last uit, want zijn doublure gaat het volgens mij in Duitsland helemaal maken. Succes, Michael.
  • Jean-Pierre Aerts

    1 jaar geleden
    Clubliefde 0,0. Geen respect voor deze speler. Moet niet meer terugkomen.
  • jurgen glaude

    1 jaar geleden
    En nu vechten tegen de degradatie En als de goals niet vallen zit je misschien daar ook op de bank en dan met hangende pootjes terug komen op de bosuil op het einde van het seizoen Nee bedankt
  • Richard Daems

    1 jaar geleden
    Het probleem ligt bij Van Bommel zelf, had hem regelmatig meer dan 10 of 15 minuten gegeven en we hadden geen probleem Frey gehad. We gaan hem missen.
  • joseph Leysen

    1 jaar geleden
    Heeft niets met Hollanders te maken. Frey heeft zijn verdienste maar mom is Janssen duidelijk beter, vooral technisch. Frey met zich schikken en geduld hebben zijn kans komt zeker, samen met of alleen. Zijn loon gaat hij nergens krijgen en zeker niet bij staartploeg Schalke04