Jesper Fredberg en Kenneth Bornauw.
Volledig scherm
PREMIUM
Jesper Fredberg en Kenneth Bornauw. © PN

Na de stap terug van Vandenhaute: Fredberg of Bornauw, wie doet nu wat op Anderlecht?

JUPILER PRO LEAGUENu Wouter Vandenhaute een stapje heeft teruggezet, staan Jesper Fredberg en Kenneth Bornauw in de schijnwerpers. De beslissingsmacht wat de dagelijkse werking van Anderlecht betreft, ligt nu volledig bij hen. De een is CEO Sports, de ander CEO Non-Sports. Maar welke lading wordt nu precies gedekt door die titels? Een inkijk in wie waar verantwoordelijk voor is op Anderlecht.

18 reacties

  • Lode Goyens

    1 jaar geleden
    Over en uit voor Anderlecht...
  • Albert de Lovendeghem

    1 jaar geleden
    De structuur is degelijk en met bekwame mensen die hun sporen al verdiend hebben. Uiteraard blijven Wouter en Marc toekijken en achter de schermen doen ze het nodige in de zakenwereld en binnen de club. Alleen zijn ze nu niet langer de pispaal meer. Over pakweg 3 jaar, dus binnen het 5-jaren plan, staat Anderlecht weer bovenaan op alle gebieden. Wait and see 🤗
  • Walter De Vuyst

    1 jaar geleden
    Anderlecht beschikt over technisch vaardige spelers , dat bewijst de regelmatige doorstroming naar het nationaal elftal. WVDH gaf ook toe dat het vertrek van Kompany een blunder van formaat was . Kompany die het trouwens uitstekend doet in de Engelse competitie .
  • André Vermaelen

    1 jaar geleden
    Ze maken de supporters blij met een dooie mus en sturen ze met een kluitje in het riet. Als dit niet lukt trakteert Verschueren nog eens een pint in het supporters café. Armoedig allemaal.
  • dave hosten

    1 jaar geleden
    Momenteel op 13de plaats want Mechelen nog drie punten tegoed.... malaise enorm ondanks cadeau van Club zondag