Video opgedoken van Oekraïens gezin dat verjaardag vierde in gele keuken voor Russische aanval op Dnipro: vader sterft, keuken blijft quasi intact

Een familievader is lachend te zien, terwijl één van zijn dochters de kaarsjes op de verjaardagstaart uitblaast. Het is een video van gelukkiger tijden want zaterdag verwoestte een Russische raket niet alleen het flatgebouw in Dnipro, maar ook vele levens. Zo vond ook de familievader, Mykhailo Korenovsky, die te zien is in bovenstaande video, de dood. De opvallende gele keuken van deze familie bleef quasi intact.

5 reacties

  • Tom de clerck

    1 jaar geleden
    Op wat wachten we eigenlijk? We zijn al een jaar in oorlog, maar we doen alsof onze neus bloedt. Putin begrijpt maar 1 taal: geen woorden, maar daden.
  • Herman Daneels

    1 jaar geleden
    Opnieuw zoveel onschuldige gezinnen brutaal verwoest. Hoog tijd dat het Westen massaal moderne tanks levert aan Oekraïne. Duitsland waar wachten jullie op, of moeten er nog duizenden onschuldige slachtoffers vallen.
  • Luc Caels

    1 jaar geleden
    En de Navo blijft zijn ogen sluiten,de lafaards.
  • willy zachel

    1 jaar geleden
    Tijdens de tweede Wereldoorlog gooide de Amerikanen en de Engelsen ook bommen op burger doelen ! Cinema Rex met tientallen bezoekers midden in de stad werd platgegooid ! Mijn vader stierf tijdens een bombardement door Engelse bommenwerpers op het treinstation in brussel ! Dus wat de Russen nu doen is niks nieuws ?
  • Tom Smolders

    1 jaar geleden
    Gaan wij hier nu echt op blijven kijken, en niks doen. Dit kan toch niet blijven duren. Één jaar later, en zoveel onschuldigen die sterven.